شیراز؛
فرصت تعجيل براي سربازان آماده به خدمت
به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سرهنگ "محمدباقر دهقان" گفت: برابر اعلام ستاد كل نيروهاي مسلح كشور،‌ تعدادي سهميه در اعزام 1 اسفند 94 براي سربازان مشمول كه داراي مدرك تحصيلي فوق ديپلم و يا بالاتر از فوق ديپلم هستند و داراي دفترچه اعزام به خدمت در بعد از اين تاريخ هستند، در نظر گرفته شده است.

وي افزود: كساني كه دفترچه اعزام به خدمت دارند و مدرك تحصيلي آنها فوق ديپلم و يا بالاتر است و تاريخ اعزام آنها بعد از 1 اسفند 94 است و تمايل دارند در اين تاريخ به خدمت اعزام شوند،‌ مي توانند به پليس +10 مراجعه كنند.

معاون وظيفه عمومي فرماندهي انتظامي استان فارس گفت: اين افراد تا اطلاع ثانوي و تكميل شدن ظرفيت، فرصت دارند تا با مراجعه به دفاتر پليس +10 درخواست تعجيل در اعزام به خدمت سربازي خود را اعلام و به ثبت برسانند تا در تاريخ 1 اسفند 94 به خدمت اعزام شوند.

انتهای پیام/ف