قزوین ؛
افزایش خطر ابتلا به سرطان با استفاده ظروف یکبار مصرف
به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛کارشناس معاونت غذا و دارو شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز  گفت : در ظروف پلاستیکی یکبار مصرف، ماده‌ای سمی بنام دیوکسین آزاد می‌شود که خطر بروز سرطان، به ویژه سرطان سینه را در زنان افزایش می‌دهد
احدی اضافه کرد :  استفاده دراز مدت از این ظروف، باعث مشکلات گوارشی، خستگی و ناراحتی اعصاب می شود .

وی افزود :  مضرات استفاده از آنها با افزایش زمان ماندن غذا در این ظروف بیشتر شده و اسیدهای مضری وارد غذا می شود.

احدی گفت : نباید از پلاستیک ها، بویژه نوع رنگی آنها برای نگهداری مواد غذایی در طولانی مدت استفاده کرد .

این کارشناس همچنین گفت : نباید غذاها ، بویژه آنهایی که حاوی روغن و چربی است  را در ظروف پلاستیکی و در مایکرویو گرم کرد زیرا ترکیب چربی، حرارت بالا و  پلاستیک، باعث آزادسازی دیوکسین به داخل غذا می‌شود و در نهایت ایجاد سرطان می کند .

وی ظروف یکبار مصرف گیاهی را جایگزین مناسبی برای ظروف یکبار مصرف پلاستیکی دانست .

انتهای پیام/ف