این ظروف، علاوه بر سمی بودن، به دلیل آزاد کردن ماده «مونومر استایرن»، باعث ایجاد سرطان کبد میشود.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛کارشناس معاونت غذا و دارو شبکه بهداشت – درمان
شهرستان البرز گفت : در ظروف پلاستیکی یکبار مصرف، مادهای سمی بنام دیوکسین آزاد
میشود که خطر بروز سرطان، به ویژه سرطان سینه را در زنان افزایش میدهد
احدی اضافه کرد : استفاده دراز مدت از این ظروف، باعث مشکلات گوارشی، خستگی و ناراحتی اعصاب می شود .
وی افزود : مضرات استفاده از آنها با افزایش زمان ماندن غذا در این ظروف بیشتر شده و اسیدهای مضری وارد غذا می شود.
احدی گفت : نباید از پلاستیک ها، بویژه نوع رنگی آنها برای نگهداری مواد غذایی در طولانی مدت استفاده کرد .
این
کارشناس همچنین گفت : نباید غذاها ، بویژه آنهایی که حاوی روغن و چربی
است را در ظروف پلاستیکی و در مایکرویو گرم کرد زیرا ترکیب چربی، حرارت
بالا و پلاستیک، باعث آزادسازی دیوکسین به داخل غذا میشود و در نهایت
ایجاد سرطان می کند .
وی ظروف یکبار مصرف گیاهی را جایگزین مناسبی برای ظروف یکبار مصرف پلاستیکی دانست .
انتهای پیام/ف