مدارس تهران تجارت خانه می شوند!
 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان اسفندیار چهاربند درباره‌ی تجاری سازی برخی از مدارس گفت: کاربری هیچ مدرسه را به تجاری تغییر نمی دهیم.
 
وی افزود: اما مدارسی هستند که در محدوده‌ی بافت تجاری هستند و هیچ دانش آموزی در آن بافت وجود ندارد لذا کاربری مدارس به کاربری با ارزش افزوده بیشتر تبدیل می شود.
 
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: از هزینه تبدیل این کاربری ها در مناطق حاشیه ای شهر مدرسه جدید ساخته می شود.
 
وی درباره‌ی وضعیت فضای آموزشی در منطقه ۲۲ نیز گفت: با شهردار منطقه ۲۲ توافقات خوبی داشته ایم و در هفته های گذشته نیز کلنگ ۴ فضای آموزشی به زمین زده شد و قول دادند زمین هایی با کاربری آموزشی به ما تحویل دهند.
 
همچین ورناصری مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران نیز در این باره به خبرنگار مهر گفت: منطقه ۲۲ نیاز به ساخت ۱۲۵ مدرسه طی چند سال آینده دارد که ما در سال جاری تنها توانستیم ۲ مدرسه بسازیم در حالی که باید سالانه حداقل ۲۰ مدرسه در این منطقه ساخته شود.

منبع: مهر
انتهای پیام/