مشهد؛
اضافه شدن دو هزار تخت جدید به بیمارستان های مشهد
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از مشهد، سیدحسن قاضی زاده هاشمی در جمع نیکوکاران بیمارستان ساز و شماری از پرسنل بیمارستان قائم(عج) مشهد اظهار کرد: راه کسب درآمد دولت، فروش نفت و مالیات است و اکنون نیز کشور با شرایط رکود و افت جهانی قیمت نفت روبرو است.

وی با اشاره به تعداد اندک تخت های بیمارستانی در مشهد نسبت به حجم زائران این شهر، افزود: در شرایط فعلی امکان ساخت بیمارستان جدید نیست و تنها این اجازه داده شده است که پروژه هایی که در مراحل نهایی کار قرار دارد، به اتمام برسد.

هاشمی گفت: برای ساخت بیمارستان در دیدار با آیت الله واعظ طبسی، آستان قدس رضوی از حق التقدیمی خود گذشت و شهرداری نیز از دریافت عوارض صرف نظر که حدود چهار هزار میلیارد ریال را شامل می شود که البته انتظار همراهی بیشتری از سوی شهرداری وجود دارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: شمار پرستاران ما نسبت به تخت های بیمارستانی کم است اما از سویی برای جلوگیری از بزرگ شدن دولت، اجازه استخدام به این وزارتخانه داده نمی شود.

هاشمی اظهار کرد: در راستای ارتقای سطح معیشت پرستاران و تبدیل وضعیت قراردادی آنان، تلاش های بسیاری صورت گرفته اما در نهایت به نتیجه نرسیده است.

هاشمی اذعان کرد: از نظر بیمارستانی در حق شهر مشهد اجحاف شده است و علیرغم حجم بالای زائر و قدمت بیمارستان های این شهر، شمار مراکز درمانی این کلانشهر جز دو سه مورد اضافه نشده است.

وی گفت: این مایه شرمساری است که بعد از گذشت 37 سال از عمر جمهوری اسلامی، هنوز قطار مسافرتی مناسبی در حد و اندازه های مشهدالرضا برای سفر به این شهر وجود ندارد.

وزیر بهداشت افزود: در همین راستا رئیس جمهوری فردا برای افتتاح قطار تهران-مشهد به این شهر سفر خواهند کرد و امید می رود که در آینده چندین اتوبان و خط ریلی برای زائران مشهد فراهم شود.

انتهای پیام/ب