ادامه قلمفرسایی جوانک دیپلمات سعودی در رسانه های غربی
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ عادل الجبیر، وزیر خارجه عربستان سعودی با انتشار یادداشتی در نیوزویک تلاش کرده ضمن مظلوم‌نمایی، به انتقادات شدید محافل حقوق بشری و برخی رسانه‌ها درباره نقش رژیم آل‌سعود در گسترش تروریسم و ایدئولوژی افراط‌گرایانه وهابیت پاسخ دهد.

«الجبیر» در این یادداشت مدعی شده است: «کسانی که عربستان سعودی را به حمایت از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز متهم می‌کنند نه تنها نقش رهبری این کشور در مبارزه با تروریسم در سرتاسر جهان را انکار می‌کنند این را هم نمی‌بینند که برای عربستان سعودی، هر چیزی غیر از ایستان در صف مقدم کشورهای در حال مبارزه با این شر، غیرمنطقی و غیرعقلانی است.»

این در حالی است که عربستان سعودی، به ویژه بعد از حملات چند ماه پیش در پاریس که گروه تروریستی داعش آن را به عهده گرفت، به دلیل نقش آشکار در ایجاد و تقویت این گروه تروریستی، در نوک تیر پیکان حملات و انتقادهای برخی رسانه‌ها و تحلیل‌گران غربی قرار گرفته است.

روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز»، حدود دو ماه پیش، بعد از حملات پاریس از لفظ جالب «داعش سفید» برای تأکید بر شباهت‌های عربستان سعودی با این گروه تروریستی استفاده کرد.


انتهای پیام/