تبریز؛
تحت پوشش بیمه11 میلیون نفر در طرح تحول نظام سلامت

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز تبریز ؛ خدادوست در آیین افتتاح پایگاه ها و مراکز سلامت جامعه در حاشیه شهرها در تبریز افزود: آذربایجان شرقی یکی از بهترین و موفق ترین استان های کشور در اجرای طرح تحول نظام سلامت به خصوص در حوزه بهداشت است.

وی ادامه داد: اجرای موفق، کارآمد و موثر طرح تحول در نظام سلامت با وجود تمام مشکلات در دوران تحریم به خصوص مشکلات اقتصادی که کشور با آن مواجه بود در سایه همدلی، همکاری و تعامل خوب تمامی مسئولان و مقامات کشوری و استانی است.

خدادوست اظهار کرد: در طول سال های گذشته با وجود تاکیدات قانونی و اسناد بالادستی حوزه سلامت همواره در اولویت 12 و 13کشور قرار داشت که با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، موضوع سلامت در اولویت دوم و سوم جای گرفت.

وی افزود: در آغاز اجرای این طرح برخی نگرانی ها از سوی عده ای در خصوص اجرای آن و اعمال هزینه مضاعف به این وزارتخانه وجود داشت و تصور بر این بود این طرح ناپایدار خواهد بود اما با همه این توصیفات این طرح همچنان با موفقیت به پیش می رود.

معاون طب سنتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: این اتفاق مهم در طول تاریخ انقلاب یک اتفاق نادر و ثبت شدنی است.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح پرداختی از جیب مردم در 570 بیمارستان دولتی با ظرفیت پذیرش سالانه هشت میلیون نفر کاهش چشمگیری داشته است.

دکتر خدادوست افزود: با اجرای این طرح 10 هزار پزشک عمومی و متخصص در کشور توزیع شده که چهار هزار نفر از این افراد به نقاط محروم اعزام شده اند.

وی اظهار کرد: 40 میلیون ویزیت توسط متخصصان با هزینه 30 هزار ریالی در درمانگاه های تخصصی بیمارستان های دولتی انجام و یک میلیون زایمان طبیعی رایگان صورت گرفته است.

معاون طب سنتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حوزه بهداشت دو هزار خانه بهداشت ساخته و خانه های موجود نیز بازسازی و نوسازی شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز گفت: طرح تحول نظام سلامت یکی از کارهای بسیار بزرگی بود که توسط دولت تدبیر و امید اجرایی شد.

محمد حسین صومی افزود: با وجود تنگناهای مالی موجود متعهد شدیم تا در حوزه بهداشت و درمان تمام برنامه های وزارتی را در حوزه تحول با جدیت اجرا کنیم.

وی ادامه داد: ضمن تعمیر و تجهیز 85درصد خانه های بهداشت موجود در استان 20 مرکز بهداشت در حال ساخت بزودی به بهره برداری می رسد و متعهد به ساخت 100 مرکز بهداشت جدید تا پایان نیمه اول سال 96 هستیم.

صومی اظهار کرد: اجرای موفق این طرح در آذربایجان شرقی مرهون حمایت های مدیران و مسئولان استانی است که توانسته ایم در کشور نمونه باشیم.

انتهای پیام/س