رئیس فدراسیون فوتبال پاراگوئه به عنوان رئیس جدید کنفدراسیون فوتبال منطقه آمریکای جنوبی (CONMEBOL) انتخاب شد.
دومینگوئز، از سوی هر 10 فدراسیونی کنفدراسیون فوتبال امریکای جنوبی را تشکیل می دهند مورد حمایت قرار گرفت و همچنین نایب رئیس فدراسیون جهانی فوتبال شد.
پس از کناره گیری ویلمار والدز رئیس فدراسیون فوتبال اروگوئه و رئیس موقت این کنفدراسیون از انتخابات قبل از شروع رای گیری، دومینگوئز تنها نامزد باقی مانده بود.
دومینگوئز پس از انتخاب خود گفت : تعهد بزرگ من بازگرداندن اعتبار CONMEBOLاست، ما می خواهیم به ذات فوتبال که ارزش ها و بازی جوانمردانه است برگردیم.
خوان آنخل ناپوت، رئیس سابق این کنفدراسیون و هموطن دومینگوئز، یکی از 16 نفری است که به دریافت رشوه کلان در زمینه بازاریابی وحق پخش مسابقات متهم است.
2 رئیس قبلی این کنفدراسیون هم با اتهامات فساد مرتبط هستند.
انتهای پیام/