قم؛
برگزاری رقابت های کشتی آزاد با حضور آزادکاران

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از قم، این مسابقات قرار است امروز در کشتی آزاد برگزار شود و تیم کشتی استان قم با ۸ کشتی گیر در این مسابقات حضور پیدا می‌کند.

حلوایی گفت: رقابت‌های عمومی کشتی جوانان کشور موسوم به مسابقات اوپن در خانه کشتی شماره ۲ مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار می‌شود و کشتی گیران قمی برای کسب عناوین بر‌تر بروی تشک خواهند رفت .

وی افزود: ۳ نفر بر‌تر هر وزن در این مسابقات مجوز شرکت در مرحله نهایی مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی آزاد جوانان را به دست می‌آورند و مرحله نهایی نیز قرار است اسفند امسال انجام شود.

وی افزود: در کشتی فرنگی نیز ۳ کشتی گیر در مسابقات بین المللی جام تختی داشتیم که البته هادی علیزاده پورنیا به دلیل آسیب دیدگی نتوانست روی تشک برود.

در پایان تصریح کرد: مهدی ابراهیمی و علی زینتی رفاه دیگر نمایندگان قم بودند که زینتی رفاه در دور نخست از گردونه مسابقات کنار رفت و ابراهیمی با وجود پیروزی بر حریف اوکراینی در دور اول، در دور دوم مغلوب و حذف شد.

انتهای پیام/ب