بجنورد؛
تولید 12هزار و 141 تُن گوشت در کشتارگاه های خراسان شمالی
به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد، حمید رمضانی افزود: با نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی بازرسان بهداشتی 4 میلیون و 113 هزار قطعه طیور و 53 هزار رأس دام سنگین در 9 کشتارگاه ، کشتار شد.

وی با بیان اینکه از این میزان کشتار 58 تُن گوشت قرمز و سفید غیر بهداشتی معدوم و از چرخه مصرف حذف شد، گفت: هم اکنون افزون بر 400مرکز تولید ،نگهداری ،توزیع ،فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی، نیاز مصرف داخلی استان را برعهده دارند.

رمضانی همچنین به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید گوشت قرمز به مهر و برچسب دامپزشکی روی لاشه ها دقت و در خرید گوشت مرغ هم به تاریخ تولید و انقضای حک شده روی بسته بندی توجه داشته باشند.

انتهای پیام/ف