سنندج؛
ناکامی قاچاقچیان در توزیع مواد مخدر
به گزارش خبر نگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از  سنندج،علی نیازی در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدرگفت: آمار دستگیری ها 100 نفر نسبت به سال گذشته افزایش داشته است .

معاون سیاسی و انتظامی فرماندار ویژه شهرستان سقز هم اظهار کرد: اعتیاد به مواد مخدر  مسئله‌ای خانمانسوز است که وقتی فردی به آن دچار می شود جامعه به سبب آن گرفتار خواهد شد.

اسماعیل رستم پور با بیان اینکه، اعتیاد به مواد مخدر، آسیب های بزرگی را به دنبال دارد و باعث می شود که فرد در دام آن ها گرفتار شود اظهار کرد:در بیشتر موارد، آسیب هایی چون طلاق، سرقت های خرد ، فساد اجتماعی و اخلاقی ناشی از اعتیاد بوده است.

وی به برگزاری کلاس‌های آموزشی پیشگیری در مدارس، تهیه اقلام آموزشی در مورد پیشگیری از اعتیاد ، برگزاری کلاس های آموزشی برای والدین تاکید کرد.

انتهای پیام/پ