اصفهان؛
افتتاح كتابخانه تخصصي كاشان شناسي دكتر ابراهيم عرفاني در دانشگاه كاشان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان رئيس دانشگاه كاشان ارتباط دانشگاه با جامعه را از سياست هاي اصلي دانشگاه بيان كرد و گفت: دانشگاه سعي دارد تا با برنامه هاي مختلف زمينه ارتباط دانشگاه با مردم و جامعه را با دانشگاه فراهم سازد.

عباس زراعت، افتتاح كتابخانه كاشان شناسي را كه به همت واقف دكتر شروين عرفاني در اين دانشگاه راه اندازي شده يكي از اقدامات در اين راستا دانست و افزود: خوشبختانه خيرين و واقفين اين شهرستان تاكنون خدمات ارزنده اي را در زمينه هاي مختلف آموزشي، پژوهشي، رفاهي و ورزشي در اين دانشگاه بر جاي گذاشته اند كه ستودني است.

وي نقش خيرين در توسعه علمي را حايز اهميت دانست و گفت: خيرين با فراهم كردن زمينه هاي علمي و فضاهاي آرامش بخش براي دانشجويان مي توانند در ارتقاي سطح علمي جامعه نقشي مهم ايفا كنند.

زراعت به رتبه نخست دانشگاه كاشان در جذب خيرين و واقفين آموزش عالي كشور اشاره كرد و اظهار داشت: در حال حاضر نيز شش پروژه عمراني با مشاركت خيرين در اين دانشگاه در حال ساخت است.

دكتر زراعت اظهار اميدواري كرد تا با مشاركت خيرين بتوان گام هاي مؤثري را در راستاي ارتقاء سطح علمي برداشت.

دكتر شروين عرفاني واقف كتابخانه كاشان شناسي دانشگاه كاشان نيز در اين مراسم هدف از اين اقدام را حفظ آثار غني و فرهنگي نويسندگان و مؤلفان و انديشمندان منطقه كاشان بيان كرد و گفت: هيچ خدمتي و تشويقي براي دانشجويان و جوانان كشور بهتر از اين نيست كه با سابقه فرهنگي و ميراث غني خود آشنا شوند.

وي شهر كاشان را جزء قديمي ترين شهرهايي با پيوستگي تمدني و از شهر هاي باستاني و اوليه دانست و اظهار داشت: بر اساس وصيت نامه شادروان دكتر ابراهيم عرفاني،"تا زماني كه افراد جوانتر جامعه به آگاهي لازم درباره فرهنگ غني خويش دست نيافته اند ناگزير به سوي فرهنگ بيگانه رو مي آورند و شيفته و شيداي آن مي شوند".

وي با اشاره به اینکه براي تجليل آثار مهم فرهنگي، كاري بهتر از كتابخانه نيست افزود: از اين كتابخانه ها و مراكز فرهنگي است كه شاعراني همچون سهراب سپهري، ملا محسن فيض كاشاني و محتشم كاشاني و علما و استاداني به وجود مي آيند.

وي اظهار اميدواري كرد: تا با اهداء اين كتاب هاي تخصصي مربوط به كاشان و راه اندازي كتابخانه كاشان شناسي بتوانيم زمينه رشد و تعالي روحيه دانش پژوهشي و ترقي علمي اين منطقه را شاهد باشيم.

انتهای پیام/ز