اهواز؛
ضرورت طراحی مهندسی مقابله با جریان های انحرافی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین مسعود بهرام پور، گفت: مراحل اولیه تهاجم فرق ضاله از سال 73 آغاز شد و از همان موقع، مکرراً به مسئولان در این خصوص تذکر دادیم! اما متأسفانه مسئولی سخن ما را باور نکرد و پس از گذشت 10 سال و وقوع چندین حادثه تلخ، بالأخره برخی‌ها به این باور رسیدند که دشمن درصدد نفوذ است.

وی تصریح کرد: پس از مشاهداتی مبنی بر تحرکات شدید دشمن در مناطق شهری و حاشیه‌ای، بازهم حرکت مفید و مؤثری که می‌شد اسمش را مقابله با حرکت‌های انحرافی نامید، صورت نگرفت و دشمن روز به روز پیش روی کرد.

مدیر حوزه علمیه استان خوزستان، تصریح کرد: پراکندگی فعالیت‌ها، سبب شد تا دشمن از فضای بدون رقیب استفاده فراوانی کند و آسیب‌های جدی را به بنیان‌های فکری، اعتقادی مردم وارد آورد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مسعود بهرام پور اظهار داشت: در دوره‌ای که دشمن از همه توان برای انحراف در عقاید و باورهای دینی مردم استفاده می‌کند، طلاب یا همان سربازان امام زمان(عج)، مأموریت افسری انجام می‌دهند و این نشان از عزم جدی آنان برای مقابله با دشمن است.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ت