خیابان سفارت عربستان در تهران تغییر نام داد+تصاویر
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی طلایی نایب رئیس شورای شهر تهران صبح امروز در صفحه اینستاگرامش مطلبی در خصوص شهادت شیخ نمر منتشر کرد و نوشت: نام این شهید تا همیشه تاریخ ماندگار و زنده خواهد بود.

وی در ادامه این مطلب خود عنوان کرد: در حال حاضر جلسه شورای اسلامی شهر تهران در حال برگزاری است و بنده و همکاران شورایی‌ام پیشنهاد نامگذاری خیابان محل استقرار سفارت عربستان به نام مجاهد شهید شیخ نمر را مطرح کردیم.

نامگذاری خیابانی به‌نام آیت الله نمر در تهران/ احتمالا خیابان سفارت عربستان تغییر نام دهد

نامگذاری خیابانی به‌نام آیت الله نمر در تهران/ خیابان سفارت عربستان تغییر نام دهد+عکس

به دنبال این خبر محسن پیرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ما، اظهار داشت: در جلسه امروز شورای شهر تهران دو فوریت طرح نامگذاری خیابانی به نام آیت‌الله نمر تصویب شد.

معترضان قصد تغییر تابلوی یکی از خیابان‌های اطراف سفارت عربستان (خیابان بوستان) به نام خیابان شیخ نمر را داشتند که با ممانعت نیروی انتظامی مواجه شده است.

بالاخره دانشجویان دقایقی پیش(ساعت 14:30) تابلوی خیابان بوستان ناحیه 5 منطقه 1 که سفارت عربستان در آن واقع شده است را با تابلویی به نام آیت الله نمر باقر النمر تعویض کردند.

خیابان سفارت عربستان در تهران تغییر نام داد+عکس

عوامل سازمان بسیج شهرداری تهران نیز یابودی از آیت الله شهید نمر را در خیابان نمر(بوستان سابق) نصب کردند.

انتهای پیام/