مديركل دامپزشكي خوزستان گفت: 20 کارخانه تولید خوراک دام و طیور در استان فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی کنارکوهی در بازديد از يكي از كارخانههاي خوراك دام و طيور اهواز كه به همراه رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره كل دامپزشكي و رئيس اداره دامپزشكي شهرستان اهواز صورت گرفت، بر سلامت غذا "از مزرعه تا سفره" و برنامههاي سازمان دامپزشكي جهت نظارت، كنترل و مميزي بر كارخانهها و بالا بودن كيفيت محصولات توليدي تحت نظارت دامپزشكي تاكيد كرد.
وی نظارت بر روند تولید خوراک دام، طیور و آبزیان را از وظایف این اداره عنوان کرد و اظهار داشت: توليد خوراك سالم و بهداشتي براي صنعت دام و طيور كشور از اهميت بالاي اقتصادي و بهداشتي برخوردار بوده و كارشناسان دامپزشكي به صورت شبانهروزي، توليد كارخانه خوراك دام و طيور استان را بازرسي می نمایند.
کنارکوهی افزود: كارشناسان اداره کل دامپزشکی تمام مراحل تهيه مواد اوليه، نگهداري، حمل و نقل، توليد، توزيع و عرضه را برابر ضوابط و مقررات بهداشتي دامپزشكي مورد بررسي و ارزيابي قرار ميدهند.
مديركل دامپزشكي خوزستان به اهميت تركيبات مورد استفاده در جيره غذايي دام و طيور و نقش آن در كيفيت گوشت و شير و ساير محصولات توليدي دام اشاره و اذعان کرد: محصولات كارخانههاي خوراك دام به صورت روتين بازديد، نمونهبرداري و آزمايش ميشوند.
وی خاطرنشان کرد: در صورتیکه در توليد، توزيع و عرضه خوراك مورد نياز دام، طيور و آبزيان مشكلات بهداشتي بوجود بیاید، احتمال بروز مخاطرات بهداشتي، بيماريها و همچنين كاهش بازدهي توليد در صنعت پرورش وجود دارد.
مصطفی کنارکوهی در پایان از دامداران خواست خوراك دام و طيور مورد نياز خود را از مراكز معتبر و تحت نظارت دامپزشكي تهيه نمایند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/ف