سعیدی: سوخت خودروهای پرمصرف را در هیچ کجای دنیا شاهد نیستیم
محمد اسماعیل سعیدی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به مصرف بیش از حد استاندارد سوخت خودروها اظهار داشت: مصرف سوخت خودروهای کشور از لحاظ درجه استاندارد و کیفیت ، بیش از حد مجاز بوده و ما در هیچ کجای دنیا شاهد سوخت پر مصرف این چنینی نیستیم. 

وی تصریح کرد : رعایت استانداردها و ارتقاء کیفیت از سوی خودروسازان به ویژه در بخش سیستم استاندارسازی مصرف سوخت ، کمک شایانی در بهبود وضعیت جوی و آلودگی ها خواهد کرد. 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خودروسازان باید موظف به رعایت استاندارها شوند ،افزود: مصرف بیش از حد استاندارد سوخت و وجود خودروهای فرسوده در سطح شهر ، عامل مهم تشدید آلودگی در کلان شهر ها است که اگر کیفیت خودروها ارتقاء پیدا نکند ، آلایندگی هوا فاجعه بار خواهد شد. 

وی ادامه داد: بدلیل تردد خودروها در کلان شهرها ،دودهای ناشی از این وسایل نقلیه بی کیفیت ، در هوا باقی مانده و افراد جامعه بیشترین ضرر و آسیب را ، از این بی تدبیری ، خواهند دید. 

سعیدی با اشاره به خطرات جبران ناپذیر آلودگی هوا بر جان و سلامت افراد گفت : کمک به رفع آلودگی و مدیریت آن ، کاری عملی می‌خواهد که اجرای تاثیر گذار آن مستلزم کنترل در عملکرد دستگاه ها ی مربوطه و همچنین الزام خودورسازان ، به تولید با کیفیت است در غیر این صورت ، هیچ اتفاق مثبتی در حل این مشکل به وجود نمی آید .

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/