«باروماها» در شفق با طناب دار می گریزد
مهدی سلامی‌نور، هنرمند نمایشگاه «باروماها» در گفتگو با خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  گفت: متریال مورد استفاده در این نمایشگاه آهن و مس و فلز رنگی است و ابعاد کارها متفاوت بوده و بیشتر متوسط  و بزرگ است.
 
وی افزود: «باروماها»  اسم شخصیتی است که ساخته ذهن من است و داستان زندگی وی به این قرار است که «باروماها»  شخصیت شروری بوده که پس از دستگیری به دار آویخته می شود و با همان طناب دار می گریزد که مجسمه «باروماها» دقیقا همین تصویر را به مخاطب ارایه می دهد.
 
سلامی‌نور خاطر نشان کرد: تعدادی از مجسمه ها در سال 78 کار شد و بعضی دیگر متعلق به سالهای پس از آن تا همین کارهای  اخیرین در سال جاری است.
 
این هنرمند تصریح کرد: 25 اثر در این نمایشگاه  ارائه شده و با توجه به این چند روز کم پیش از بازدیدها راضی بوده‌ام هم چنین این نکته قابل ذکر است که سبک‌های رئال، مدرن و بسیاری سبک های دیگر در این نمایشگاه اجرا شده است.
 
گفتنی است، این نمایشگاه  تا 10 دی در فرهنگسرای شفق میزبان هنردوستان است.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/