باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛
سراب "تجزیه اهواز"/تاکتیک‌های صدامی "جزیره بحرین"
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  تحرکات ضد ایرانی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس که به عنوان ارتجاع منطقه شناخته می‌شوند ، باعث شده تا بدبینی‌ها نسبت به عدم حسن نیت کشورهای حاشیه خلیج فارس درباره ایجاد روابط با ایران افزایش یابد.  


به نظر می‌رسد کشورهای حاشیه خلیج فارس یاد اوایل جنگ تحمیلی افتاده اند و با طرح برخی ادعاها به دنبال ضربه زدن به  امنیت ملی جمهوری اسلامی هستند که این پروسه با اتحاد ملی و انسجام و اقتدار نیروهای مسلح میسر نخواهد شد.


اخیرا برخی نمایندگان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با طرح ادعایی خواستار جدایی  "استان خوزستان"  تحت عنوان "اهواز" از جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور مستقل شدند و این در حالی است که "جزیره بحرین"  از نظر وسعت 6 برابر کوچکتر از کوچکترین استان ایران است. 




سراب





**بازخوانی یک ادعا

چهل عضو پارلمان "جزیره  بحرین"، با امضاء تفاهم‌نامه‌ای فیمابین که پنج نفر از همکارانشان به هیئت رئیسه این پارلمان تحویل دادند، در اقدامی گستاخانه و تجاوزکارانه، خواستار به رسمیت شناخته شدن  "استان خوزستان ایران"، به عنوان یک کشور عربی تحت اشغال شدند. یکی از اعضاء پارلمان بحرین گفت: "این تفاهم‌نامه خواستار احتساب " اهواز"، به عنوان یکی از سرزمین‌های عربی شده و مردم آن را مردمی عرب خوانده است که تحت اشغال ایران قرار گرفته‌اند." این تفاهم‌نامه در ادعایی ساختگی، تهران را به اعمال خشونت علیه مردم اهواز در شرایط منطقه‌ای و بین‌المللی موجود و نبود نقشی عربی متهم کرده است.


"عبدالله بن حویل" -رئیس کمیته امور خارجی و امنیت ملی پارلمان  "جزیره بحرین"- در اظهاراتی گستاخانه و بی اساس گفت: "این تفاهم‌نامه، آرمان ملتهای عربی و اسلامی مبنی بر نجات مردم  "اهواز" از ظلم، ستم و اسارت دولت ایران که برای دهه‌های متمادی ادامه داشته است را بازتاب می دهد. این تفاهم‌نامه، آغازی برای انتقال صدای مظلومیت مردم اهواز به جهان خواهد بود؛ مردمی که از سیاست های تبعیض آمیز دولت ایران به شدت رنج می برند." همچنین  بن حویل ادعاهایی را درباره  "دخالت ایران در یمن و عراق و جزیره بحرین" و "الحاق جزایر سه گانه ایرانی" به امارات مطرح کرده است.



**کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و خصوصا "جزیره بحرین"  تاکتیک صدام را در پیش گرفتند

اولین نکته ای که درباره سخنان  "عبدالله بن حویل"  مشاهده می‌شود اینکه مقامات عربی خواستار جدایی خوزستان (اهواز) و به رسمیت شناختن آن به عنوان یک کشور عربی تحت اشغال هستند که در این زمینه باید گفت کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و خصوصا "جزیره بحرین"  تاکتیک صدام را در پیش گرفتند و لازم به توضیح است در اوایل انقلاب که جمهوری اسلامی ایران با امکانات کم در مقابل بیش از چهل کشور دنیا ایستاد و بالطبع اکنون که انواع امکانات نظامی و اتحاد و انسجام داخلی را دارد یقینا در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری هیچ گاه خواسته مقامات عربی و از جمله  "جزیره بحرین" محقق نخواهد شد.  


صدام زمان حمله به جمهوری اسلامی ایران 4 هدف را تعریف کرد که یکی از آن‌ها اشغال خوزستان و تجزیه این استان  بود؛ اما پس از 8 سال جنگ نه تنها این هدفش محقق نشد بلکه ایران در دوران دفاع مقدس به پیروزی های مهمی دست یافت و عملیات‌های  "کربلا" و "والفجر" مدرک واقعی در این زمینه است.



**"جزیره بحرین"  تا سال 1972 جزیی از خاک ایران بود

"جزیره بحرین" که تا سال 1972 جزیی از خاک ایران به حساب می‌آمد، امروز به دنبال جدا کردن منطقه ای است که حتی آمریکا با طرح "غرب آسیا جدید" نتوانسته آن را محقق کند و به نظر می‌رسد شاهزاده های بحرینی کمی از واقعیت‌ها و مولفه های قدرت ایران ناآگاهند.


نکته دیگر حائز اهمیت اینکه تمام  اقوام در ایران اعم از عرب، کرد، ترک، لر، بلوچ، ترکمن، بختیاری، گیلک ، بختیاری و . .. همانطور که تمام مقامات کشورمان بارها اعلام کرده اند برابر و برادر در کنار هم زندگی می‌کنند و توطئه های خارجی برای تفرقه افکنی نمی‌تواند موثر باشد.



**مردم استان خوزستان و به خصوص شهر  "اهواز" هیچگاه به دنبال تجزیه  نبودند

علاوه بر این مردم استان خوزستان و به خصوص شهر  "اهواز" هیچگاه به دنبال تجزیه  نبودند و در دوران جنگ تحمیلی رشادت های بسیاری در نبرد با "صدامیان" از خود به نمایش گذاشتند  و طرح این ادعا خلاف واقعیت است.


 رشادت های مردم استان  "خوزستان" در اویل جنگ تحمیلی هیچگاه از یادها پاک نخواهد شد که با امکانات کم جانانه در برابر دشمن ایستادند و حماسه‌ها آفریدند و شهدای بسیاری در راه دفاع از کشور و میهن پرستی تقدیم کردند.   


کشورهای عربی عضو ائتلاف سعودی تلاش می‌کنند تا شکست های خود را در یمن و سوریه و عراق جبران کنند و از این طریق به دنبال کشاندن جنگ نیابتی به مرزهای کشورمان هستند که این موضوع  جمله مهم رهبر معظم انقلاب در دانشگاه امام حسین (ع) را که چند ماه پیش مطرح فرمودند به یاد می آورد.
 


حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده معظم کل قوا در تاریخ 30 اردیبهشت 94 در جمع دانشجویان دانشگاه افسری امام حسین (ع) فرمودند: بنده خبرهایی دارم از اینکه دشمنان ما با همراهی برخی از مسئولان سفیه منطقه‌ی خلیج‌فارس - نه همه‌شان، بعضی - درصدد هستند که جنگهای نیابتی را به مرزهای ایران بکشانند. پاسداران انقلاب اسلامی و همه‌ی پاسداران حریم امنیّت ملّی در سازمانهای مختلف بیدارند، هوشیارند؛ این را بدانند که اگر شیطنتی صورت بگیرد، واکنش جمهوری اسلامی بسیار سخت خواهد بود (بیشتر بخوانید).



سراب

سراب



  ایشان افزودند: این راه روشنی است، این راه گشوده و گشاده‌ای است، این افق آشکاری در مقابل ملّت ایران است که ملّت ایران دارد با کمال امیدواری بحمدالله این راه را طی میکند؛ البتّه پیمودن راه‌ها به سوی هدفهای بزرگ خستگی‌هایی دارد، هزینه‌هایی دارد، مشکلاتی دارد. آن کسانی که انسانهای لایق در طول تاریخ شمرده شده‌اند، آن ملّتهایی که مدال لیاقت از تاریخ گرفته‌اند، آنهایی هستند که از مشکلات خسته نشدند، در مقابل چالشها به زانو درنیامدند، در مقابل دشمنان زورگو عقب‌نشینی نکردند، حصار مستحکم عزم و اراده‌ی ملّی را در مقابل هرگونه تجاوزی - تجاوز زبانی، تجاوز عملی، تجاوز سخت، تجاوز نرم - در مقابل همه‌ی این تجاوزها نشان دادند. ملّت ایران از جمله‌ی این ملّتها است؛ ۳۵ سال است که ملّت ایران در این راه دارد میرود؛ امروز شما جوانان عزیز، میوه‌های نورسیده‌ی این عرصه هستید؛ ان‌شاءالله این بار سنگین را شما و دیگر جوانانی که در سرتاسر کشور مشغول کارند، مشغول تلاشند، مشغول تحصیلند، بر دوش بگیرید؛ ان‌شاءالله این امانت را بهتر از ماها، بهتر از نسل پیش از خودتان به پیش ببرید و چشم شهیدان عزیز و بزرگوار ما را در پیشگاه الهی و در ملکوت الهی روشن کنید.



**جزایر سه گانه جز جدایی ناپذیر خاک ایران هستند

ادعای دیگری که جدا از تجزیه "خوزستان" مطرح شده ؛ تملک امارات عربی متحده بر "جزایر سه گانه ایرانی"  است که بارها اعلام شده جزایر مذکور جز جدایی ناپذیر خاک جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.




ائتلاف سعودی که یحرین هم جزیی از آن بوده ، در جنگ یمن شکست خوردند و شلیک روزانه موشک‌های  "گراد" و "توچکا" به پایگاه نظامیان ائتلاف سعودی موید این موضوع است که  "شما که اکنون در یمن شکست خوردید چگونه می‌خواهید با ایرانی مقابله کنید که به گفته فرمانده کل سپاه میلیون‌ها نفر را دارد که دل در گرو انقلاب اسلامی دارند".

گزارش از محمد زرچینی


انتهای پیام/




      برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید