به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازیزد؛رئیس بخش تحقیقات دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان یزد گفت: وزن معمولی این پرنده دویست و سی گرم است که با اجرای این طرح تحقیقاتی وزن آن به بیش از دویست وشصت گرم در یک دوره پرورش افزایش یافت. .
بی طرف افزود: کاهش دوره پرورش از چهل ودو روز به سی و هشت روز و بهبود ضریب تبد یل غذایی و افزایش حجم تخم بلدرچین از دیگر مزایای این طرح تحقیقاتی در استان یزد است..
وی گفت : با توسعه این طرح تحقیقاتی زمینه افزایش بهره وری در واحد سطح
فعلی و نیز افزایش درآمد برای تولید کنندگان حاصل خواهد شد.
در حال حاضر استان یزد با تولید سالانه سه هزار تن گوشت بلدرچین رتبه اول کشوری را به خود اختصاص داد.