معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت:در نه ماهه امسال 28 هزار و 736 تُن انواع گوشت قرمز، سفید و ماهی در این استان تولید شد.

به
گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، علی مبارکی افزود: از این
میزان 22هزار و 75 تُن گوشت قرمز، شش هزار و 541 تُن گوشت مرغ و 120 تُن ماهی بود.
وی
با اشاره به تولید 156 هزار و 286 تُن شیر و هزار و ده تُن تخم مرغ در این مدت افزود: 69 واحد پرورش گاو و
گوساله پرواری، 125 واحد گاو شیری و 47 واحد پرورش گوسفند و بز در خراسان شمالی فعال
است.
گفتنی
است: استان خراسان شمالی سه و نیم میلیون واحد دامی دارد.
انتهای پیام/س