قم؛
پیکر بانوی مسلمان فرانسوی در قم تشییع وبه خاک سپرده شد
به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، پیکر مرحومه سرکارخانم "محرزه لاعب" از کشورفرانسه که مسلمان و شیعه شده و تمام عمر و  دارایی خود را وقف اسلام و اتقلاب اسلامی ایران کرده بود بنا به وصیت خودش امروز سه شنبه راس ساعت ۹صبح ازمقابل مسجدامام حسن (ع) در شهرقم تشییع و پس از طواف حرم حضرت معصومه (س) و اقامه نماز میت توسط حضرت آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در قبرستان بقیع به خاک سپرده شد.

در مراسم تشییع این بانوی خیر و واقف فرانسوی؛ سلیمانی وزیر ارتباطات دولت سابق وهمچنین مدیر کل رابط عمومی استانداری قم و جمعی ازمدیران ، مردم ، بسیجیان شمال غرب تهران و قم و همچنین فرزندان و وابستگان خارجی وی از کشور های مختلف حضور داشتند.

یادآوری می گردد: بنا به شهادت یکی از مسئولین کشور که در این مراسم حضور داشت ،این مرحومه بیش از 30 سال از عمر و سرمایه خود را در راه اعتلای اسلام وانقلاب اسلامی ایران مصروف داشته بود.

انتهای پیام/س