لرستان؛
تولید 26 هزار تن گوشت قرمز در لرستان

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ نجیب‎زاده گفت: لرستان با قابلیت‎های مناسب از جمله دام کافی، علوفه خوش‎خوراک و مطلوب و آب سالم ظرفیت‎های خوبی برای تولید گوشت قرمز دارد.

وی افزود: در همین خصوص در 9 ماه اخیر، 26 هزار و 758 تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

نجیب‎زاده با اشاره به تولید سال گذشته گوشت قرمز استان گفت: در سال گذشته حدود 32 هزار و 220 تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه اقتصاد مبتنی بر کشاورزی و دام‎پروری استان فرصت مناسبی برای افزایش تولید محصولات دامی و زراعی را در استان فراهم کرده است، افزود: شهرستان‎های خرم‎آباد با 5443 تن و الیگودرز با 4043 تن امسال بیشترین میزان تولید گوشت قرمز را به خود اختصاص داده‎اند.

انتهای پیام/گ