داعش روسیه را تهدید کرد/ جاری شدن دریای خون در مسکو+ تصاویر
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب‌سایت «هوی،» گروه تروریستی داعش با ایجاد هشتگ «پیامی برای روسیه» در شبکه اجتماعی توییتر، مسکو را تهدید کرد. اقدام مذکور، در پاسخ به تهدید حمله اتمی روسیه علیه این گروه تروریستی انجام شد.

در حساب‌های توییتر منتسب به گروه تروریستی داعش آمده است: انفجار هواپیمای روس برفراز صحرای سینا، الهام‌بخش حملات بیشتر «گرگ تنها» به مسکو خواهد بود.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در یک گفتگوی تلویزیونی با «سرگئی شویگو،» وزیر دفاع این کشور، اعلام کرده بود: «در صورتی که حملات کنونی علیه داعش به نتیجه نرسد، این گروه تروریستی را با کلاهک‌های هسته‌ای هدف قرار خواهیم داد.» گرچه او اعلام کرد استفاده از کلاهک‌های هسته‌ای، آخرین راه ممکن برای از بین بردن این گروه تروریستی خواهد بود.

در ادامه، تصاویر برخی از تهدیدات داعش علیه روسیه در شبکه اجتماعی توییتر آمده است.

در توییت زیر، یکی از عناصر داعش خطاب به مسکو نوشته است: روزهای زندگی شما به شماره افتاده است و مرگ به زودی فرا می‌رسد.

داعش روسیه را تهدید کرد/ جاری شدن دریای خون در مسکو+ تصاویر

تصویر زیر به قوطی نوشابه‌ای اشاره دارد که داعش ادعا می‌کند بوسیله آن هواپیمای روس را برفراز صحرای سینا منفجر کرد.

داعش روسیه را تهدید کرد/ جاری شدن دریای خون در مسکو+ تصاویر

در توییت زیر آمده است: دریایی از خون در مسکو به راه خواهد افتاد و مترو این کشور منفجر می‌شود.  

داعش روسیه را تهدید کرد/ جاری شدن دریای خون در مسکو+ تصاویر



انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.