اردبیل؛
اردبیل قطب ورزشهای رزمی در کشور

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از اردبیل؛ اسلام عبدی افزود: دومین دوره مسابقات جهانی هنرهای رزمی که در شهر بمبئی هندوستان برگزار شد، تیم منتخب کشورمان که در آن چهار رزمی‌کار از استان اردبیل حاضر شده بودند، موفق به کسب پنج مدال طلا شدند.

وی گفت: در این مسابقات سه نفر مبارز از استان اردبیل شامل جواد عزیزی، امیر واحدی‌زاده و خود بنده در رشته کیک‌بوکسینگ توانستیم مدال طلا را به دست آوریم.

رئیس هیئت ورزش‌های رزمی استان گفت: یعقوب یکانی‌پور نیز در رشته هنرهای انفرادی دو مدال طلا گرفت تا در مجموع پنج مدال طلا از این رویدادها نصیب ورزش رزمی استان اردبیل شود.

عبدی افزود: در مجموع امتیازات تیمی در بین 17 کشور دنیا، ایران نایب قهرمان شد تا جایگاه برتر خود را در رشته‌های ورزشی رزمی به رخ بکشد.

وی در ادامه بیان کرد: ‌در این دوره از مسابقات ورزشکارانی از کشورهای ایتالیا، آلمان، تایلند، آمریکا، ایران، آذربایجان، هندوستان، فیلیپین، مالزی و... حضور داشتند که مسابقات به مدت سه روز در بمبئی هندوستان برگزار شد.

انتهای پیام/س