کرمانشاه؛
آرد واحدهای خبازی و کارخانجات زیر ذره بین بازرسان
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از کرمانشاه؛ مظفر رحمت آبادی با اشاره به نقش مهم نان در سفره غالب مردم افزود: به طور متناوب هر روزچند اکیپ دونفره از واحدهای خبازی شهرستانها اعم از شهری و روستایی بازدید می کنند.

وی ادامه داد:وضعیت بهداشتی، کیفیت پخت نان، وزن چانه، عدم رعایت ساعت پخت، تعطیلی غیر مجاز، فروش غیر مجاز آرد، شلوغی و تعداد مشتریان نان، موجودی آرد و کسری و اضافه آرد واحدهای نانوایی مورد بررسی قرار می گیرد.

انتهای پیام/ز