یاسوج ؛
اعتبارات ستاد بحران به صورت عادلانه توزیع نمی‌شود
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سید علی وفایی مقدم  در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران افزود: 30 آذر تا 5 دی ماه به‌نام هفته کاهش بلایای طبیعی نام‌گذاری شده که در این هفته برنامه‌های آموزشی و مانورهای متعددی برگزار شود.

مدیرکل بحران کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه جزء استان‌های بلاخیز کشور هستیم، افزود: برگزاری مانورها موجب هماهنگی دستگاه‌های خدمت‌رسان و ارائه خدمات مطلوب در زمان بحران می‌شود.

وی از حضور کم‌رنگ مدیران استانی در جلسات ستاد بحران انتقاد کرد و افزود: جلسات ستاد بحران که به منظور هماهنگی میان دستگاه‌ها برگزار می‌شود جلسات حساس و مهمی هستند که باید مدیران کل دستگاه‌ها آن را جدی بگیرند و در آن حضور داشته باشند.

این مسئول تصریح کرد: عمده برنامه‌های هفته کاهش بلایای طبیعی در مرکز استان و سپس در شهرستان‌های بزرگ برگزار می‌شود که باید برنامه‌های این هفته در تمام شهرستان‌ها خصوصا مناطق محروم استان برگزار و مردم در این زمینه آگاه شوند.

وفایی‌مقدم در پاسخ به انتقادات مدیران در خصوص کمبود اعتبارات بحران دستگاه‌های استان گفت: طبق قانون برنامه ششم توسعه کلیه اعتبارات حوزه بحران توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به صورت ملی به دستگاه‌ها داده می‌شود و مدیران استان با تعامل و ارتباط بیشتر با دستگاه‌های ملی این اعتبارات را جذب کنند.

مدیرکل ستاد بحران کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه 85 درصد اعتبارات ستاد بحران ملی و 15 درصد به صورت استانی توزیع می‌شود، از نحوه توزیع اعتبارات بحران انتقاد کرد و گفت: اعتبارات ستاد بحران در سطح ملی به صورت عادلانه توزیع نمی‌شود.

انتهای پیام/ز