بیانیه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی درپی حوادث نیجریه

این گونه جنایتها امت اسلامی را از ادامه راه وحدت و عزت و کرامت باز نمی داردبه گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان   مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در بیانیه ای، حوادث اخیر نیجریه را محکوم و این حوادث را ناشی از فاجعه طایفه گرایی در جهان اسلام ارزیابی کرد.

بیانیه مجمع جهانی تقریب در پی حوادث تروریستی نیجریه آمده است: بار دیگر دست‌های پنهان، فاجعه‌ای دیگر از فجایع طایفه‌گرایی و تعصبات را در جهان اسلام به وجود آورد و این بار نیجریه را مورد هدف خود قرار داد.

این بیانیه می‌افزاید: نیجریه شاهد نسل‌کشی، تعرض به مقدسات و تجاوز به علمایی چون شیخ ابراهیم زکزاکی است که عمر خویش را در دعوت به الله و هدایت امت اسلامی بر طریق رسول‌الله و اهل بیت(ع) سپری کرده است.

در ادامه بیانیه تأکید شده است: بدون شک صهیونیسم جهانی و همدستان آن در کشورهای منطقه، در پشت پرده این حوادث دردناک و تأسف بار قرار دارند؛ ما همچنین یقین داریم که اینگونه جنایت‌های پست، امت اسلامی را از ادامه راه وحدت و عزت و کرامت باز نمی‌دارد.

در پایان این بیانیه آمده است: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی این اقدام جنایتکارانه را محکوم کرده و از حکومت نیجریه می‌خواهد تحقیقی دقیق در این مسئله انجام دهد و دست‌های پشت پرده را نمایان سازد؛ همچنین از امت اسلامی می‌خواهیم این جنایت را محکوم کنند و مراتب ناخرسندی و مخالفت خود را با آن ابراز دارند.

انتهای پیام/