قزوین؛
ساماندهی واحدهای سنتی فرآوری زیتون کنسروی در منطقه طارم سفلی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛آبرودات مصلایی  اظهار کرد: این طرح در راستای رعایت الزامات بهداشتی، ارتقا سطح اقتصادی خانوار و پتانسیل‌های حفظ اشتغال و به‌صورت تفاهم با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان در خصوص امکان صدور شناسه بهداشتی برای واحدهای فرآوری و عمل‌آوری زیتون اجراشده است .

به گفته وی، این طرح برای اولین بار در کشور در استان قزوین باهدف صدور مجوز مشاغل خانگی و شناسنامه بهداشتی جهت واحدهای سنتی عمل‌آوری زیتون پس  از بهداشتی سازی واحد  اجراشده است.

مصلایی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود یک هزارو ۴۰۰ واحد عمل‌آوری زیتون در سطح کارگاهی و خانگی در منطقه طارم سفلی شناسایی‌شده‌اند که امر آماده‌سازی و فرآوری زیتون را جهت مصرف واحدهای صنعتی کشور و همچنین عرضه مستقیم را انجام می‌دهند .

وی اضافه کرد: ازآنجایی‌که واحدهای مذکور ممکن است قادر به رعایت الزامات بهداشتی لازم جهت حفظ سلامت غذایی مصرف‌کنندگان نباشند بنابراین در این طرح برنامه ارتقای سطح بهداشتی و تجمیع این واحدها مدنظر قرارگرفته شده است .

دبیر کمیته سلامت سازمان جهاد کشاورزی استان یادآور شد : در این راستا تفاهم سه‌جانبه با اداره کل استاندارد و سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین  در خصوص زوایای مختلف کارشناسی، مشاوره‌ای، آموزشی و اجرایی طرح‌های  مرتبط با تولید محصول سالم و ارگانیک، و صدور گواهی‌های استاندارد و تولید محصول سالم، امضاءشده است.

انتهای پیام/س