بجنورد؛
استقرار 900 شعبه اخذ رای در خراسان شمالی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، نوروزیان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان افزود: حدود 900 شعبه در استان برای این دوره از انتخابات تشکیل و 13 هزار نفر نیز عوامل اجرایی و انتظامی انتخابات را بر عهده خواهند داشت.

وی اظهار داشت: در انتخابات خبرگان رهبری 19 حوزه و در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز 17 حوزه خواهیم داشت.

نوروزیان بر آموزش نیروهای ستادی تاکید کرد و افزود: برای اولین بار در کشور امسال برای فرمانداران و بخشداران آزمون برگزار شد و آنان با تمامی قوانین در این خصوص آشنا شدند.

نوروزیان با بیان اینکه فرایند رای گیری و شمارش در این استان به صورت دستی انجام می شود، گفت: طبق برآورد کمتر از 40 نفر در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت خواهند کرد که از مجموع این تعداد 18 نفر در بجنورد و مابقی در سایر شهرستان ها هستند.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار و رئیس ستاد انتخابات خراسان شمالی افزود: نام نویسی از داوطلبان پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری از بیست و ششم آذرماه و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز از بیست و هشتم آذرماه آغاز می شود.

وی گفت : نام نویسی از داوطلبان مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی به مدت یک هفته از زمان آغاز نام نویسی ادامه خواهد داشت .

نوروزیان افزود: اسامی نامزدهای انتخاباتی مجلس خبرگان رهبری بیست و یکم بهمن ماه و مجلس شورای اسلامی نیز بیست و هشتم بهمن ماه پس از بررسی صلاحیت ها اعلام می شود.

رئیس ستاد انتخابات خراسان شمالی همچنین گفت : پیش بینی می شود در انتخابات هفتم اسفند

رئیس ستاد انتخابات خراسان شمالی همچنین تقسیمات کشوری/اقوام و تبلیغات مخرب را خطوط قرمز این انتخابات اعلام کرد و از داوطلبان احتمالی و هواداران آنها خواست تا وارد این موضوعات نشوند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ف