غذایی که به عنوان یکی از گرانترین غذاهای دنیا به شمار میرود و دارای قدمت بوده و با ظاهر امروزیاش بسیار تفاوت دارد.
به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بسیاری زادگاه این غذا را چین می دانند اما امروزه غذای ملی برخی کشورهای آسیایی از جمله ژاپن محسوب می شود و این کشور در ارائه سوشی مدرن امروزی پیشگام است.
برای تهیه سوشی آداب خاصی وجود دارد که این رسوم به هنگام تزیین به اوج خود می رسد و تهیه هر سوشی در نهایت بیشتر به خلق یک اثر هنری شباهت دارد.
سوشی های امروزی از ملل مختلف به ویژه غرب تاثیر گرفته اند و با طرح های مختلفی در رستورانهای مشهور دنیا سِرو می شوند و برای چشیدن آن گاه پول خوبی باید پرداخت.
سوشیهای جالبی را مشاهده میکنید که به شکل ماهی درست شدهاند
قدمت سوشی در حدود یک هزار و 800 سال تخمین زده شده و از برنج پخته ،ماهی خام ،سزیجات ،تخم مرغ و چاشنی سرکه تهیه و به صورت سرد سِرو و خورده می شود.
منبع: خبرآنلاین
براي آگاهي از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان
اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/