خداحافظی «محسن قهرمانی» با داوری
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که کسی حتی گمان نمی‌کرد داور مشهدی که روزگاری رکورددار سوت‌زنی لیگ برتر و بازی‌های حساس لیگ را داشت و معتمد کمیته داوران بود دوباره به لیگ برگردد، «محسن قهرمانی» برگشت و در کمال ناباوری لباس قضاوت بر تن کرد و دوباره نشان داد محسن قهرمانی ملقب به گوش اتمی. داور جنجالی هیچ جنجالی که نکرد بلکه آرام به تمام مخالفانش ثابت کرد که در سن چهل و یک سالگی «می‌تواند» و «آماده» است. 
این‌بار اما قرعه حساس‌ترین بازی این هفته‌ی لیگ برتر، یعنی تراکتورسازی تبریز آن‌هم با همه مشکلاتش از جمله رفتن اولیویرا و بازگشت دوباره قلعه‌نویی  و استقلال تیم پرقدرت لیگ و رویارویی بزرگان به نام محسن قهرمانی داور خوب مشهدی خورده است.
این بازی اما از نوعی دیگر خواهد بود و جشن خداحافظی این داور هم همراهش خواهد بود و دوستانش امیدوارند این بازی بهترین و خاطره‌انگیزترین قضاوت قهرمانی باشد و بعد از این در سنگری دیگر پرورش‌دهنده محسن قهرمانی‌های دیگر باشد. 
قهرمانی فقط آمده بود به مخالفانش ثابت کند او آماده است، خدایی هست و با رفتنش همه را به او خواهد سپرد...


منبع: خبرآنلاین
انتهای پیام/


برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.