لیست مازاد مظلومی
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،هر چه به پایان نیم فصل اول لیگ پانزدهم نزدیک می شویم زمزمه ها و شایعات مختلفی هم در مورد لیست مازاد باشگاه استقلال به گوش می رسد.
 
آرش برهانی و میلاد فخرالدینی دو بازیکن استقلال تهران بودند که خبر جدایی آنها از این تیم در نیم فصل به گوش می رسید.
 
فخرالدینی پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت و دوران نقاهت هنوز به آمادگی مطلوب نرسیده و برهانی دیگر بازیکن کرمانی الاصل استقلال هم به نیمکت پیچ و مهره شده است.
 
بر همین اساس شنیده می شد که احتمال جدایی این دو بازیکن زیاد است اما یک منبع موثق و نزدیک به باشگاه استقلال گفته که این اتفاق محال است.
 
از قرار معلوم پرویز مظلومی از عملکرد تمامی بازیکنان خود در فصل جاری راضی است و هیچ لیست مازادی ندارد.
 
این در حالی است که فخرالدینی از چین پیشنهاد دارد و برهانی هم پس از شایعه مازاد شدنش از چند تیم لیگ برتری پیشنهاد دریافت کرده است.


منبع:جام نیوز
انتهای پیام/


برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.