مشهد؛
آخرین اخبار از آتش سوزی کارخانه چینی در مشهد
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛  مدیر عامل سازمان آتش نشانی مشهد که خود در محل حادثه حضور داشت و از نزدیک عملیات آتش نشانان را نظاره گر بود گفت :  با توجه به اینکه این آتش سوزی با تاخیر زیاد و در شرایط توسعه به ستاد فرماندهی سازمان اطلاع داده شده بوداما آتش نشانان توانستند در یک عملیات مستمرو نفس گیر در ساعات اولیه آتش را مهار و خاموش کنند .

آتش پاد دوم " حسن جعفری " با اشاره به اینکه به علت گستردگی حریق کانون آن مشخص نبود ، افزود : شعله های سرکش آتش به سرعت دو سوله محل نگهداری اقلام تولیدی این کارخانه را فرا گرفته بود .

وی گفت : آتش نشانان و نجاتگران سازمان به محض رسیدن در محل حادثه با استفاده از تجهیزات خاموش كننده ، اقدام به اطفاء حریق نمودند .

 آتش پاد دوم جعفری خاطرنشان کرد : پس از اطفاء حریق در ساعت 8:15 دقیقه چند خودرو عملیاتی در محل مستقر هستند تا ضمن بررسي، جستجو و لکه گيري از برگشت حریق احتمالی در محل حادثه اطمینان حاصل نمایند که این عملیات تا هم اکنون ادامه دارد .

گفتنی است: در پی تماس آتش نشانی شهرک صنعتی کلات با ستاد فرماندهی اتش نشانی مشهد حوالی ساعت 5:56 دقیقه امروز مبنی بر آتش سوزی در کارخانه چینی واقع در شهرک صنعتی توس بیش از 130 آتش نشان و 44 خودروی عملیاتی اعزام شدندو  این حادثه اطفای حریق شد.

انتهای پیام/س