تولید خمیر مرغ استاندارد به نفع مناطق محروم
مجید حاجی فرجی رئیس انستیو تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص موارد کابرد خمیر مرغ و گوشت بیان کرد: اگر خمیر مرغ مطابق با استانداردها تهیه شود می‌تواند در مناطقی که مشکل دسترسی به مواد پروتئینی خالص دارند به کار گرفته شود.

وی افزود: به طور مثال اگر در مناطقی افراد نمی‌توانند گوشت کیلویی 30 یا 40 هزار تومان را تهیه کنند اگر خمیر مرغ و گوشت بر اساس استانداردهای صحیح درست شود افراد می‌توانند با صرف هزینه کمتر نیازهای خود را تامین کنند.

حاجی فرجی با اشاره به اینکه اخیرا رییس سازمان غذا و دارو پس از انجام تفاهم با سازمان دامپزشکی اعلام کرد که استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌ سوسیس و کالباس ممنوع است، عنوان کرد: با این کار می‌توان از دغدغه‌ها و مشکلات این حوزه جلوگیری کرد در ایران زمانی که به تولید این داده تصمیم گرفته شد با وجود دستگاه‌های استاندارد، میزان مصرف و نوع مواد اولیه آن کامل مشخص نبود و بدین ترتیب شرکت‌ها و کارگاه‌های بسیاری که تحت نظارت نبودند شروع به استفاده از کل مرغ کردند و خمیر مرغ بیرون آمده با اسکلت و زوائد تولید می‌شد به طور کلی نظارت و کنترل تولید آن از دسترس خارج شده بود.

وی ادامه داد: لذا سازمان دامپزشکی از طریق سازمان استاندارد و غذا و دارو سعی در تدوین استانداردها کرد که چندی پیش نتیجه آن مبنی بر استفاده مرغ در سوسیس و کالباس شد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/