بچه‌ها فردا شکست بحرین را رقم می‌زنند
مشحون: هندبال ایران نایب‌قهرمان آسیاست و از تیمی نمی‌ترسد
محمود مشحون به خبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان گفت: خوشحالم بچه‌های تیم ملی هندبال با بازی‌های خوب خود به نیمه‌نهایی انتخابی المپیک در قطر صعود کرد. بازی‌های ایران را دنبال می‌کنم و اگر تیم ملی مانند بازی گذشته باشد، فردا شکست بحرین را رقم می‌زند. 

وی با اشاره به کارهای مثبتی که فدراسیون هندبال انجام داده است، ادامه داد: مهدوی برای هندبال ایران زحمات زیادی کشیده است و همه امکانات را هم برای هندبالیست‌های خوب کشورمان فراهم کرده تا هندبال ایران بتواند با راهیابی به المپیک، تاریخ‌ساز شود. 

رئیس فدراسیون بسکتبال ایران افزود: هندبال ایران هم مانند والیبال و بسکتبال در قاره کهن افتخارآفرینی کرده است. این تیم نایب‌قهرمان آسیاست و از تیمی نمی‌ترسد. امیدوارم تیم ملی کشورمان با شکست بحرین به فینال برود و در آن دیدار هم سربلند باشد تا با کسب مدال طلا راهی المپیک شود. 

انتهای پیام/