اصفهان؛
چشم انداز 20 ساله اصفهان در حمل و نقل شهری

به گزارش گروه استانهای  باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان سید کریم داوودی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت:ما اگر با گامهای بلند و برنامه ریزی کلان به فکر ارائه راه حلی برای برطرف کردن معضل کاهش ترافیک نباشیم در آینده نزدیک خیابانهای کم عرض شهر اصفهان تبدیل به پارکینگ خودرو خواهد شد و این امر باعث مشکلاتی از قبیل آلودگی هوا و به دنبال آن مشکلات روحی روانی را برای شهروندان به همراه خواهد داشت .

وی با بیان این که شهرهای توسعه یافته ای که از نظر وسعت و جمعیت به مانند اصفهان هستند ، دارای حداقل 3 خط مترو دایر و1000 تراموا و 2000 اتوبوس شهری هستند اذعان داشت:اصفهان نیازمند راه اندازی خط دوم مترو و طراحی خط سوم و راه اندازی 1000تا 1500تراموا یا BRT و 1200 اتوبوس و مینی بوس می باشد همچنین با این برنامه و با روال در آمدفعلی و با رشد سالیانه 10الی 15 درصد نمی تواند تحولی در توسعه حمل و نقل ایجاد کرد .
این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر این که باید در سالهای آتی از تعریف طرحای جدید کوچک و غیرضروری به جز طرحای اساسی مورد نیاز محلات خودداری کنیم ادامه داد: لازم است پلان اقتصادی شهر اصفهان را تنظیم کنیم و یک گروه تدوین استراتژی درآمد و اقتصاد را در دستور کار خود قرار دهیم.و براساس آن باید اعداد و ارقام قابل اندازه گیری باشد و رشد اقتصادی و درآمد در این برنامه باید پایدار و بلند مدت باشد.

وی برنامه ریزی جهت ارتقا درآمد شهروندان و برنامه ریزی جهت ارتقا درآمد شهرداری را برای توسعه شهر مهم دانست و اذعان داشت: لازم است نمایندگان مجلس و مدیران ارشد دولت در سطح کشور که معتقد هستند شهرداری باید خودکفا باشد در جهت ارائه و تصویب قوانین اقدام نمایند .

داوودی اضافه کرد: مشکلات تحریم و سرمایه گذاری خارجی در حال برطرف شدن هست ، می توان با استفاده از سرمایه گذاران خارجی ، استفاده کنیم که پیش نیاز آن نیاز ایجاد زیر ساختهای مناسب برای جذب سرمایه گذاری می باشد .

وی با اشاره به جذب سرمایه از نوع فاینانس با نرخ بهره پایین گفت: این مهم می تواند تحول چشمگیری در توسعه حمل و نقل عمومی برای شهر ایجاد کند و وام های خارجی با بهره پایین و باز پرداخت دراز مدت در طرح سرمایه گذاری می تواند موثر باشد .

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان این که خرید اراضی بزرگ شهری و اقدام تفکیک صدور پروانه بر روی آن می تواند منبع درآمدی برای شهر باشد اذعان داشت:برنامه ریزی جهت تفکیک اراضی بزرگ بصورت ملکی می تواند مشکل تامین معوض طرحهای آزاد سازی را هموار سازد .همچنین برنامه ریزی جهت جذب سرمایه گذاری نهادهای عمومی و یا شرکتهای شبه دولتی برای اجرای طرحهای مهم حمل و نقل شهری باشیم.

وی اضافه کرد: پیش بینی مراکز کارگاهی صنایع کوچک و پاک ( غیرآلوده )برای مشاغل مختلف در مناطق محروم و حاشیه شهر و تعریف طرحای بزرگ خدماتیتفریحی بصورت BOT با ارائه زمین و پروانه از جمله راهکارهای محرک توسعه است


انتهای پیام/ز