آبادان؛
جذب متخصص توسط شبکه بهداشت و درمان ماهشهر

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛ سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندر ماهشهر گفت: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ۱۰ پزشک متخصص جذب و به بیمارستان معرفی مشغول به کار می‌شوند.

دکتر علیرضا قدری افزود: توانستیم ۱۰پزشک متخصص در تخصص‌های مختلف از جمله سه متخصص اطفال، سه متخصص زنان و زایمان، یک متخصص جراح مغز و اعصاب، یک متخصص جراح عمومی، یک متخصص رادیولوژی و سونوگرافی، دو نفر متخصص داخلی و یک متخصص بیهوشی را به کادر پزشکی بیمارستان حاجیه نرگس معرفی و اضافه کنیم.

وی گفت: پزشکان متخصص حق دایر کردن مطب در شهرستان را ندارند و در روزهای هفته طبق برنامه تنظیم شده باید در کلینیک تخصصی بیمارستان بیماران سرپایی را ویزیت کنند و مردم می‌توانند از خدمات تشخیصی و درمانی طبق تعرفه‌های دولتی بهرمند شوند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 
انتهای پیام/ب