همدان؛
برچسب‎گذاری جديد محصولات غذايی تا پايان پاييز امسال


به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ دكتر هدایت حسینی در كارگروه "نشانگرهای رنگی – پروژه ملی" كه با حضور مدیران نظارت بر مواد غذایی دانشگاههای سراسر كشور، كارشناسان، صاحبان صنایع و مسئولان فنی برگزار شد، مروری كلی بر نشانگرهای رنگی تغذیهای كرد و گفت: 85 درصد از محصولات غذایی دارای علامت سازمان غذا و دارو هستند.

همچنین بر روی 94 درصد از محصولات غذایی نشانگرهای تغذیه‌ای درج نمی‌شود که امیدواریم با هماهنگی همه دانشگاه‌های كشور و صنایع تا پایان پاییز امسال، 20 درصد از محصولات غذایی دارای برچسب‌گذاری جدید شوند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه نیز به تشریح مدیریت پروژه پرداخت و با توضیح فرآیندهای مدیریتی گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان یك راهبرد مهم برای بهبود مدیریت پروژه به مشكلات جامعه پاسخ میدهد.

دكتر محمد كاظم‌زاده، آموزش عمومی را از اولویت‌های اجرای موفق برچسب‎‎گذاری عنوان كرد و افزود: ضروری است كه آموزشهای عمومی به طور هدفمند و مستمر با توجه به رده‌های سنی مختلف و همچنین دریافتهای متفاوت از نشانگرها توسط مصرف‌کنندگان، برای گروه‌های هدف انجام شود.

مدیران و كارشناسان در این کارگروه، سوال‌ها و ابهامات خود را در خصوص نشانگرها بیان كردند و اعضای كارگروه از جمله دكتر حسینی به عنوان رئیس جلسه و مهندس سعیدرضا رضایی دبیر كمیته كشوری برچسب‌گذاری و بستهبندی، دكتر عبدالهی معاون نظارت و برنامهریزی سازمان غذا و دارو، دكتر خدادادی معاون غذا و دارو و دكتر كاظمزاده مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه به سوالات حاضران پاسخ دادند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/ب