اصفهان؛
اولین بوته های زعفران در شهرضا به بار نشست
به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   از اصفهان، فرج الله امیری سرپرست اجرای این طرح گفت: شروع کاشت زعفران از خرداد سال گذشته آغاز و تا پایان آبان ماه اولین محصول برداشت می شود.
وی تصریح کرد: این محصول نیاز آبی کمی دارد و در تابستان که بحران آبی وجود دارد نیازی به آبیاری ندارد.

کارشناس کشاورزی هنرستان ناصح قمشه ای شهرضا نیز گفت: تولید این محصول نیاز به تکنولوژی پیچیده و نیروی متخصص ندارد

بیژن شیراحمدی افزود: در بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که این منطقه استعداد کشت زعفران را دارد.

شیر احمدی افزود: کشت این محصول که از محصولات استراتژیکی بوده ارز آوری مناسبی به همراه دارد.

وی گفت: انجام این کار نیاز کارگری ساده ای داشته و حتی اعضای خانواده هم می توانند تمام کارهای کاشت تا برداشت را انجام دهند.

مدیر اجرای این طرح نیز گفت: اجرای این طرح حمل ونقل خاص و هزینه های سنگین حمل ونقل را نداشته و در زمانی که کاشت داریم تا هفت سال بعد نیازی به کاشت مجدد نبوده و فقط بحث نگهداری و برداشت را داریم.

سیدفرزاد طباطبایی افزود: پیش بینی می کنیم حدود 900گرم بتوانیم برداشت خالص داشته باشیم.

وی تصریح کرد: هنرجویان و هنرآموزان هنرستان ناصح قمشه ای شهرضا در نظر دارند سطح زیرکشت این محصول را تا 10 هزار مترمربع افزایش دهند.   

 برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/ب