بجنورد؛
افتتاح حساب سپرده گذاران موسسه میزان در بانک صادرات
افتتاح حساب سپرده گذاران موسسه میزان در بانک صادراتبه گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مدیرکل دفتر هماهنگی و امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی گفت : بانک صادرات تمامی تعهدات تعاونی منحله میزان را از امروز 16 آبان ماه بر عهده گرفته و سپرده گذاران پس از افتتاح حساب دربانک صادرات پس از 20 روز کاری سپرده‌های خود را می توانند دریافت و یا به حسابی دیگر منتقل کنند.

موفق افزود: از دو روز پیش بنرهای بانک صادرات بر روی تمامی شعب موسسه منحله میزان نصب شده و سپرده‌گذاران این موسسه می‌توانند از امروز 16 آبان ماه با در دست داشتن شناسنامه و کارت ملی خود به نزدیک‌ترین شعبه بانک صادرات مراجعه و اقدام به افتتاح حساب کنند.

وی بابیان اینکه اکنون 10 شعبه منتخب برای انجام امور سپرده‌گذاران میزان در استان فعال شده است ،اظهار داشت: افرادی که دارای حساب در بانک صادرات هستند نیازی به افتتاح حساب ندارند و صرفاً نام خود را به مدیر شعبه اعلام کنند تا نامشان بین سپرده‌گذاران میزان ثبت شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی و امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بانک صادرات یک بانک دولتی است و 64 سال سابقه درخشان در عرصه بانکداری دارد و از بانک‌های قدیمی کشور محسوب می‌شود، سپرده‌گذاران می‌توانند بدون هیچ دغدغه‌ای پول خود را در این بانک سپرده‌گذاری کنند و بسته به نوع سپرده‌ای که انتخاب می‌کنند از سود 14 الی 21 درصدی بهره‌مند شوند.

موفق گفت: بر اساس آخرین تصمیماتی که در کارگروه ساماندهی بازارهای پولی در بانک مرکزی گرفته شد قرار است سود سپرده‌گذاران تا ابتدای سال 94 محاسبه و به حساب‌هایشان واریز شود.



برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/گ