بجنورد؛
فرآوری محصولات کشاورزی خراسان شمالی با 75 کارخانه صنایع تبدیلی
به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، محمد علی سودمند مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: 19 هزار تُن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی در 75 کارخانه صنایع تبدیلی استان فرآوری شد.

وی اظهار داشت: در خراسان شمالی سالانه تا یک میلیون و 300 هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی تولید می‌شود که در وضعیت کنونی،تنها امکان فراوری 600 هزار تُن محصول وجود دارد.

سودمند با اشاره به جذب 23 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی خراسان شمالی گفت: 20 طرح با ظرفیت 100 هزارتُن با سرمایه گذاری 62میلیارد تومان در این استان در حال ساخت است که تا پایان امسال 5 واحد با ظرفیت 10 هزار تُن به بهره برداری می رسد.

گفتنی است: سال گذشته 5 هزار و 359 تُن محصول فرآوری شده به ارزش 9 هزارو 915 هزار دلار از این استان به ویژه کشورهای همجوار (آسیای میانه) صادر شد.

انتهای پیام/ف