اردبیل؛
پلمپ 3 واحد تولید فرآورده های گوشتی در اردبیل

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از اردبیل؛ ادیب گفت: در یکی از این واحدها 12 محصول نهایی بررسی شد که هیچ یک منطبق با اطلاعات مندرج با مشخصات محصول بر روی برچسب آن نبود.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با بیان اینکه بهداشت استان بازرسی های مداوم از واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی به عمل می آورد، یادآور شد: می توان به جرات گفت که قوی ترین نیروهای نظارتی در استان فعال هستند.

ادیب سلامت مردم را اولویت اصلی معاونت غذا و دارو دانست و گفت: با این وجود به منظور جلوگیری از تخلفات انتظار می رود دستگاه های متولی دیگر نیز همکاری مطلوب داشته باشند.

انتهای پیام/ت