قزوین؛
مرکز همودیالیز خیریه در استان قزوین راه‌اندازی می‌شود
به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقزوین؛ نوروزی درباره بهره‌برداری از مرکز همودیالیز استان قزوین که توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین ساخته شده است اظهار داشت: مرکز همودیالیزخیریه شهرستان البرز در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: این ساختمان در زیربنایی به متراژ 1200 متر مربع و به صورت در سه طبقه ساخته شده و توسط یک شرکت آلمانی تجهیز می‌شود که در آینده نزدیک افتتاح و جهت درمان رایگان بیماران دیالیزی خدمات‌رسانی خواهد کرد.

وی عنوان کرد: ساختمان این مرکز هم اکنون از 85 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و تاکنون بیش از 10 میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.

نوروزی خاطرنشان کرد: برای اجرای کل پروژه بیش از 20 میلیارد ریال اعتبار برآورد شده که از محل موقوفات محمدحسین خزانه تأمین شده است.

انتهای پیام/ب