زنجان؛
کشف9 هزارو 500 لیتر نفت گاز در زنجان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛مدیر عامل شرکت نفت زنجان با اعلام این خبر گفت:با تلاش عوامل پلیس مبارزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان یک دستگاه نفتکش در حال تردد در اتوبان زنجان -قزوین با بارنامه تینر روغنی متوقف و پس از طی مراحل قانونی و پیگیری های مستمر محموله نفتکش به میزان 29هزارو500 لیتر نفتگاز با دستور مقام محترم قضائی به چرخه رسمی توزیع کشور برگردانده و فرآورده مکشوفه در انبار نفت منطقه تخلیه گردید.

عباسی با اشاره به اینکه متخلفین به مرجع قضایی معرفی گردیدند افزود :با توجه به تعامل مثبت همکاران شرکت نفت با عوامل پلیس مبارزه قاچاق کالا و ارز استان ، استان زنجان به عنوان یکی از گلوگاههای اصلی در مسیر شناسایی و برخورد با عوامل دخیل در قاچاق فرآورده های نفتی تبدیل شده است

وی ادامه داد: باتوجه به این موضوع میزان مکشوفه های تحویلی به انبار نفت منطقه در استان طی  6 ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بالغ بر 156 درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام/ش