کرمانشاه؛
موردی از مصرف خمیر مرغ در مواد پروتئینی نداشته ایم
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران؛ از کرمانشاه؛ سیدمحمود میرمعینی در نشست خبریکه به مناسبت روز جهانی غذا، تشریح کرد: در هیچکدام از 13 واحد واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی همچون سوسیس و کالباس در کرمانشاه، موردی از مصرف خمیر مرغ نداشته ایم.

وی افزود: در هفته چهار یا پنجبار از این واحدهابازرسی انجام می‌شود و اگر تخلفی باشد با آنها برخورد خواهد شد.

میرمعینی اظهار کرد: در استان کرمانشاهموردی از مصرف "روغن پالم" در صنایع لبنی دیده نشده ‌است.

مدیرنظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه ادامه داد: اگر موردی از تخلف وجود داشته به سازمان غذا و دارو با ذکر نام اعلام کردیم که نتایج به صورت سراسری گزارش شود.

میرمعینی همچنین از فعالیت پنج واحد تولیدکننده آب معدنی در استان خبر داد و یادآور شد: هیچکدام از این واحدها مشکل نداشتند.

وی افزود: نتایج آزمایشاتی که بر روی آب معدنی‌های استان انجام شده را نیز به سازمان غذا و دارو ارسال کردیم.

مدیرنظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه از مردم خواست هنگام خرید یک کالا به اصالت آن توجه کنند و از وجود آرم سازمان غذا و دارو و شماره پروانه روی محصول مطمئن شوند.

انتهای پیام/ز