دبیر انجمن دارت :
برگزاری لیگ تیمی دارت با حضور بیش از 20تیم

مهدی سلیمی دبیر انجمن دارت  در گفتگو با خبرنگار سایر حوزه‌های   گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، از برگزاری مسابقات دارت در دو بخش آقایان و بانوان خبر داد و در این خصوص گفت: دور برگشت تیمی دوبل در دوبخش آقایان و بانوان در روزهای 27 و 28 مهر ماه برگزار می‌شود که طی آن در بخش خانم‌ها 7 تیم دو نفره شرکت می‌کنند.

3تیم آنها را ملی پوشان تشکیل می‌دهند و دیگر تیم‌ها به صورت عادی مسابقه می‌دهند.

وی افزود: در لیگ آقایان نیز 19 تیم شرکت کردند سه تیم آن از ملی پوشان هستند که 27 مهر دور برگشت آقایان و 28 مهر مرحله برگشت لیگ دارت دوبل تیمی جوانان انجام می‌شود.

دبیر انجمن دارت گفت:  هفته سوم مسابقات لیگ انفرادی دارت خانم‌ها و آقایان در لیگ دسته یک و لیگ برتر نیز پایان هفته برگزار می‌شود.

وی افزود: پس از پایان شش مر حله این رقابت‌ها 4 نفره برتر به تیم ملی دعوت خواهند شد و در لیگ دسته یک آقایان 2 نفره و لیگ دسته یک بانوان 1 نفره برای مسابقات سال آینده به تیم ملی دعوت می‌شوند.

انتهای پیام/