کرمانشاه؛
گوشت مرغ در کرمانشاه ردیابی می شود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نادر پرور گفت: بر اساس این سامانه همه مرغ‌ها از مرغداری با یک کد هفت یا هشت رقمی وارد کشتارگاه می‌شوند و کد روی بسته‌بندی آنها نیز درج می‌شود.

پرور با اشاره به اینکه مردم باید این کد را به سامانه 30008903 پیامک کنند، افزود: این سامانه به مردم نشان می‌دهد محصولی که تهیه کرده اند دقیقا چه نوع محصولی است (مرغ منجمد، مرغ کشتار روز، سینه مرغ، بال مرغ و ...) و از کدام مرغداری تهیه و در کجا کشتار شده است.

وی معتقد است، این سامانه برای حفظ سلامت مردم و جلوگیری از شیوع بیماری‌ها اجرا شده است.

پرور از مردم خواست گوشت و مرغ مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تهیه کنند، زیرا بسیاری از دام و طیوری که به صورت زنده عرضه و جلوی مشتری ذبح می‌شود ممکن است دارای بیماری باشد که در ظاهر قابل تشخیص نیست.

وی در ادامه از امحاء 93 تن انواع فرآورده‌های خام دامی در استان و پلمب 409 مرکز غیربهداشتی طی یکسال گذشته خبر داد.

پروربا اشاره به بازدیدهای متعددی که از مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامیانجام می‌شود، اظهار کرد: طی یکسال گذشته حدود 183 هزار مورد بازرسی از این مراکزداشتیم.

وی ادامه داد: در این بازرسی‌ها 6500 مورد تخلف بهداشتی دیده شد، 1867 مورد نمونه‌ برداری انجام دادیم و روی نمونه‌ها 4500 مورد آزمایش انجام شد.

پرور تصریح کرد: در نهایت 93 تن انواع فرآورد‌های خام دامی را امحاء کردیم.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای افراد متخلف 710 پرونده تشکیل شده ‌است، تاکید کرد: در همین راستا 409 واحد غیربهداشتی را پلمب کردیم و عمده مراکز پلمب شده عرضه‌کنندگان مرغ زنده بودند.


انتهای پیام/ی