کرمانشاه؛
تخم مرغ با 94 درصد ارزش بیولوژیکی پروتئین یک غذای کامل
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛شهرام قنبری با بیان اینکه سالانه حدود 10 هزار و 500 تن تخم مرغ در واحدهای صنعتی استان تولید می شودافزود:عمده‌ترین ویژگی آن ترکیب کامل پروتئین است که دارای تمام اسیدهای آمینه ضروری بدن می‌باشد و100 درصد ویتامین‌های محلول در چربی و80 درصد ویتامین‌های محلول در آب را دارد.

وی با بیان اینکه ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ 94 درصد است، گفت:پروتئین تخم مرغ کیفیت بالایی دارد.تخم مرغ با توجه به داشتن انرژی کم، مصرف آن بویژه در صبحانه باعث لاغری شده و در افراد مسن باعث تقویت سیستم عصبی و حافظه می‌گردد. همچنین از پیشرفت کوری و آلزایمر جلوگیری کرده و در تکامل مغز جنین و نوزاد موثر است

به گفته قنبری در جهت ارتقای مصرف تخم مرغ در 17 مهرماه روز جهانی تخم مرغ برنامه هایی از طریق این سازمان برگزار می شود.

انتهای پیام/ش