مدیر طیورسازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت:سرانه مصرف تخم مرغ در استان کرمانشاه 190 عدد در سال است و باید این رقم افزایش یابد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛شهرام
قنبری با بیان اینکه سالانه حدود 10 هزار و 500 تن تخم مرغ در واحدهای صنعتی استان
تولید می شودافزود:عمدهترین ویژگی آن ترکیب کامل پروتئین است که دارای تمام
اسیدهای آمینه ضروری بدن میباشد و100 درصد ویتامینهای محلول در چربی
و80 درصد ویتامینهای محلول در آب را دارد
.
وی با بیان اینکه ارزش بیولوژیکی پروتئین تخم مرغ
94 درصد است، گفت:پروتئین تخم مرغ کیفیت بالایی دارد.تخم مرغ
با توجه به داشتن انرژی کم، مصرف آن بویژه در صبحانه باعث لاغری شده و در افراد
مسن باعث تقویت سیستم عصبی و حافظه میگردد. همچنین از پیشرفت کوری و آلزایمر
جلوگیری کرده و در تکامل مغز جنین و نوزاد موثر است
به گفته قنبری در جهت ارتقای مصرف تخم مرغ در 17 مهرماه روز جهانی تخم مرغ برنامه هایی از
طریق این سازمان برگزار می شود.
انتهای پیام/ش