اصفهان؛
ساختمان موزه بزرگ اصفهان افتتاح می‌شود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان، رسول زرگرپور پیش از ظهر امروز در آئین بزرگداشت اصفهان شهر جهانی صنایع دستی اظهار داشت: سال گذشته در این زمان آئین قالی‌شویان مشهد اردهال به ثبت جهانی رسید و امسال صنایع دستی شهر اصفهان و تا سال اینده سه قنات یزرگ ب ثبت جهانی می‌رسند.
 
وی افزود: آنچه که انتظار می‌رود این است که اصفهان هرسال در یک جریان بین‌المللی به ثبت برسد و زیرا این شهر و استان این ظرفیت را دارد.
 
استاندار اصفهان تصریح کرد: اصفهان شهری است که سفرنامه‌نویسان آن را سحرآمیز و افسانه‌ای نامیدند و مارکوپولو نیز آن را نصف جهان نامیده است و ما خود را مهد تمدن، فرهنگ، هنر و ادب می‌دانیم، شهری که ریشه در تاریخ 7 هزارساله دارد و در 4 دوره  پایتخت ایران بوده است.
 
وی بیان کرد: اصفهان در سال 2006 پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی بوده و اکنون نیز پایتخت جهانی صنایع دستی است که در این حوزه دارای 1765 ثبت هنری ملی و 102 اثر هنری ثبت شده در یونسکو است.
 
زرگرپور بیان کرد: جان مایه حیات اصفهان هنر است و فرهنگ و هنر ایران اسلامی را باید مولفه‌های مهمی چون اصالت، ادب، هنر و فرهنگ دانست و هنرمندان اصفهان میراث بزرگ این دیار هستند که با آثار ارزشمند خود پدیده بزرگ دیگی را در این دیار رقم زدند.
 
وی خاطرنشان کرد: هنرهای تاریخی همراه با زبان آئین، باورها و اداب سنتی برآمده‌اند و ژرفای فرهنگ پویای این سرزمین به اوج پختگی و بالندگی رسیده است که در آثار ارزشمند صنایع دستی تبلور یافته است.
 
استاندار اصفهان گفت: در دو سال گذشته سه محور توسعه علم و فناوری، هنر و گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع‌دستی برای اصفهان در نظر گرفته ‌شده است.
 
وی بیان کرد: مکان و محل نخستین موزه بزرگ اصفهان طراحی‌ شده و ساختمان آن به‌زودی افتتاح می‌شود چراکه یکی از کمبودهای اصفهان موزه آثار تاریخی است و آثار ارزشمندی در پستوهای این شهر داریم.

انتهای پیام/گ