لرستان؛
تولید بیش از 17 هزار تن گوشت قرمز در استان
 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛  نجیب‎زاده گفت: لرستان با قابلیت‎های مناسب از  جمله دام کافی، علوفه  خوش‎خوراک و مطلوب دام و آب سالم ظرفیت‎های  خوبی برای تولید گوشت  قرمز را داراست.

 وی افزود: در همین خصوص درشش ماهه اول امسال 17 هزار و 450 تن  گوشت قرمز در استان تولید شده است.

 نجیب‎زاده با اشاره به تولید سال گذشته گوشت قرمز استان گفت: در سال  93، حدود 32 هزار و 220 تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.

 معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه اقتصاد  مبتنی بر کشاورزی و دامپروری استان نیز فرصت مناسبی برای افزایش تولید  محصولات دامی و زراعی را در این استان فراهم کرده است، افزود:  شهرستان‎های خرم‎آباد با تولید 6325 تن، الیگودرز 5202 تن و پلدختر 3257 تن  در سال بیشترین تولید گوشت قرمز را در استان به خود اختصاص داده‎اند.

 انتهای پیام/ب