بجنورد؛
آمادگی كامل راهداران خراسان شمالی در هفته آخر شهریورماه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد،علی اصغر بدیعی مقدم اظهار داشت: با توجه به افزایش تعداد سفرها در هفته آخر تابستان، اکیپ های راهداری فعالیت ويژه ای به منظور تامین امنیت جاده ها و خدمات رسانی به مسافران دارند.

وی افزود:  از آغاز طرح سفرهاي تابستاني تا کنون در استان اكيپ راهداري و راهداران در كنار فعاليت و انجام عمليات راهداري تامین امنیت مسافران را بر عهده دارند.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی آمادگي بخش‌ها و نيروهاي مختلف امدادي به ويژه راهداران در سال‌جاري را بسيار مطلوب دانست.

بدیعی مقدم افزود: در طول اجراي طرح سفرهاي تابستاني انواع ماشين‌آلات راهداري در طول شبانه‌روز در محورهاي مواصلاتي مشغول خدمت‌رساني به مردم بودند.

گفتنی است: طرح تابستاني سفرهاي جاده‌اي در دو مرحله در سال‌جاري با خدمت‌رساني عوامل و سازمانهاي دست‌اندركار از جمله راهداران تلاشگر با موفقيت روزهاي پاياني خود را سپري مي‌نمايد.

انتهای پیام/گ